adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Saturday, August 14, 2010

Ariel (peter porno) dilapor nafi seks dengan Cut Tari

JAKARTA: Penyanyi Ariel Peterpan dilaporkan tidak mengaku mengadakan hubungan seks dengan Cut Tari, sebagaimana terpapar dalam klip video yang tersebar meluas baru-baru ini.

Menurut sumber, vokalis utama kumpulan Peterpan itu menafikan beliau lelaki dalam klip video itu.
Laman web kompas.com melaporkan penafian itu dibuat Ariel ketika bersemuka dengan Cut Tari di ibu pejabat polis Indonesia Rabu lalu.

Bagaimanapun, kehadiran Cut Tari di ibu pejabat polis Jakarta tidak diketahui media.
'Memang ada pertemuan antara Ariel dengan Cut Tari,' kata sumber ibu pejabat polis itu.

Cut Tari ketika ditemui pemberita kelmarin berkata beliau sedih atas tindakan Ariel, yang turut berkata tidak pernah mempunyai perasaan terhadapnya.


'Ia memang aneh, terutama apabila dia terus menafikan pembabitannya dalam klip itu.


'Dia menafikan juga mengenali dan mempunyai perasaan terhadap saya. Jika Ariel berasa dia bukan individu dalam video itu dan tidak pernah mempunyai perasaan terhadap saya, itu hak dia, tetapi saya sangat sedih,' ujar beliau.


Cut Tari berkata ketika disiasat beliau hanya berkata apa yang sepatutnya secara jujur.


Dalam pada itu, peguamnya, Encik Hotman Paris Hutapea, menyifatkan Ariel sebagai telah merendahkan martabat wanita dan tidak serius dalam menjalani soal siasat polis. -- Agensi.dipetik dari media singapura:


CRasa: kesiannya kamu...Cut...benda udah jadi...jangan nyesal deh...lain kali pikir dulu dong sebelum lakuin. Dasar kasanova..gitu deh enggak mau ngaku...takut kena hukum tapi yang diatas sana udah tahu siapa pelakunya....kalau dia lepas di planet ini tapi di akhirat besok belum tentu deh....sabar ya....1 comment:

  1. Alamak! di bln penuh barokah ini aku nyungkil cerita aib org...tapi ya enggak apa2 sekadar peringatan utk diri sendiri...kita ini manusia yg tidak lepas dari kelalaian....

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu