adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Thursday, November 25, 2010

ABP13: Datuk Siti Nurhaliza Tarik Diri

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza (gambar) mengambil keputusan untuk menarik diri daripada bertanding dalam Anugerah Bintang Popular ke-13 (ABP13)tahun depan.
Menurut Siti, keputusan itu dibuat selepas memenangi anugerah Bintang Paling Popular pada tahun lalu.
Malah Siti ingin menjadi seperti bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad yang menarik diri ketika berada di kemuncak kejayaan.
"Setakat ini saya sudah berjumpa pihak pengurusan ABP untuk menjelaskan tentang penarikan diri ini dan mereka menerimanya dengan baik. Saya juga telah memberitahu peminat-peminat dan mereka menyokong keputusan saya itu.
"Apa yang penting, saya bersyukur kerana sepanjang 12 tahun ABP diadakan mereka (peminat) sentiasa memberi sokongan. Keputusan ini juga tiada kaitan dengan masalah tidak puas hati terhadap pihak pengurusan.
"Cukuplah sampai di sini. Keputusan muktamad ini juga saya inspirasikan daripada Tun Mahathir sendiri dan saya percaya orang akan ingat kita sampai bila-bila," katanya yang ditemui di sidang akhbar Anugerah Bintang Popular, di sini, semalam.
Tambah Siti, adalah menjadi impiannya untuk menjadi penonton ABP, menyokong para penggiat seni lain yang bertanding.
"Saya tahu dan sedar saya tidak akan berada di atas selamanya. Satu hari nanti, ada orang yang akan menggantikan saya," ujarnya.- mStar Online

5 comments:

 1. aku minat juga minah ni....elok la dia tarik diri sebab aku rasa tahun ni dia x menang nya.....jgn marah ya peminat cik siti, ni pendapat aku aje...

  ReplyDelete
 2. minat giler2 siti..
  memg wajar diew tarik diri...

  ReplyDelete
 3. kena juga bg org lain merasa kan? :D

  ReplyDelete
 4. sepatutnya dia sedar awal-awal lagi.baguslah dia nak undur.

  ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu