adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Thursday, November 25, 2010

Pasukan peguam Ariel dikata silap strategi dari awal kes


Ini kisah siAriel Peterpon....dah sah2 awak dlm video tu....masih nak negak benang basah......

Klu iman x cukup didada....ini la jadinya....dgn muka yg x malu.....masih nak wat "innocent" gitu.....eeee...gelinya.....

Peguam yang mewakili Cut Tari, Hotman Paris Hutapea mendakwa pasukan peguam bela Ariel telah memilih strategi yang salah dalam mengendalikan kes video lucah bekas vokalis Peterpan itu.

“Atas sebab itu sejak awal lagi saya mencadangkan kepada Cut Tari agar dia mengaku kerana saya tidak melihat sebarang risiko terhadap pengakuannya itu,” kata Hotman ketika ditemui di pejabatnya di sini semalam.

Katanya, kesilapan itu terbukti apabila Ariel dituduh terlibat dalam penyebaran video membabitkan Cut Tari dan Luna Maya itu.

Menurutnya, disebabkan Ariel tidak mengaku yang dia merupakan lelaki dalam video tersebut, pasukan penyiasat berusaha mencari bukti untuk mendakwanya di mahkamah.

“Jika dari awal lagi dia mengaku yang imej di dalam video seks itu adalah dirinya, sudah pasti polis akan menyiasat individu sebenar yang bertanggungjawab menyebarkan video berkenaan.

“Pegawai penyiasat dan peguam bela kedua-duanya memerlukan strategi masing-masing. Dalam hal ini, strategi pegawai penyiasat lebih baik dari peguam bela Ariel,” kata Hotman.

Ariel yang merupakan penyanyi kumpulan Peterpan itu, didakwa kerana penglibatannya dalam penyebaran video seks.

Perbicaraan terhadapnya akan disambung semula di Mahkamah Negeri Bandung Isnin depan. Sumber dari AGENSI.


3 comments:

  1. rugu..busuk nama dia macam 2 je...bukankah lebih baik dapat hukuman di dunia drpd di akhirat?? hurmmm

    ReplyDelete
  2. betul tu...setuju sangat... harap2 insaf lah....

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu