adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Monday, December 20, 2010

Emillia Contessa promosi "Akhir Sebuah Impian"

Ingat tak dengan filem Akhir Sebuah Impian lakonan Broery Marantika dan Emellia Contessa pada tahun 1973? Ia sebuah filem hebat. Filem ini masih jadi sebutan. Sementelah memuatkan lagu-lagu evergreen.

Sebab itulah ada usaha Life Records memasarkan DVD filem tersebut. Sekarang sudah dipasarkan di Singapura dan akan menyusul pasaran di Malaysia selepas ini.
Pelakon utamanya Emillia Contessa akan hadir ke Singapura bagi mempromosikan DVD tersebut pada 26 Disember ini. Sesi bertemu peminat itu diadakan di Hall 4, Singapore Expo. Ada juga majlis istimewa sempena kedatangan penyanyi dan pelakon popular itu.

Siapa sangka filem era 1970-an masih ada pasaran sehingga hari ini. Sememangnya filem itu sangat berjaya semasa ditayangkan dulu. Pasti ramai yang  sudah menontonya di kaca TV ataupun VCD cetak rompak yang berleluasa.

Menyedari filem itu masih ada sambutan, syarikat tersebut sanggup mencuba nasib memasarkannya. Filem itu menjadi pemula dan sekiranya ada permintaan terhadap filem lain pasti mereka akan meneruskannya. - mangga


1 comment:

  1. masa kecik2 dulu suka gak kat dia.... tangkap leleh gak ngan lakonan & lagu dia.....

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu