adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Saturday, December 18, 2010

Kisah dua wanita di dalam "birthday suit"

Kes pertama:
Mengikut laporan Sin Chew Daily, seorang wanita yang sedang berjalan kaki ke arah sebuah bus stop yang berhampiran dengan blok apatment di Singapura, secara tidak semenanya dia berhenti dan menanggalkan keseluruhan pakaiannya dan menyimpan di dalam beg yg dibawanya.
Wanita yang bertelanjang bulat (in birthday suit) ini kemudian berjalan dicelah-celah orang ramai yang sedang menunggu bas di bus stop tesebut tanpa segan silu sambil tersenyum dengan selambanya.
Lima minit kemudian, sebuah bas sampai dan dia cuba untuk menaikinya namun menurut saksi, drebar bas tersebut cepat2 menutup pintu basnya yang membawa lebih kurang 20 orang penumpang di dalamnya dan terus menelefon polis.
Sementara menanti polis tiba, drebar bas tersebut mengarah semua penumpang lelakinya bergerak memenuhi ruangan depan bas manakala penumpang wanita ke bahagian belakang bas baru lah dia membenarkan wanita tersebut menaiki basnya melalui pintu belakang.
Sejurus kemudian polis pun sampai dan menahan wanita tersebut yang sentiasa tersenyum selama 45 minit kejadian tersebut. Beberapa orang lelaki yang menyaksi kejadian tersebut tidak melepaskan peluang totonan percuma dengan mengambil gambar wanita tersebut.
Kes kedua:
Seorang wanita membuat laporan polis di Singapura mengadu ditipu bekas teman lelakinya, yang mana telah mengambil foto bogel dia dan menyiarkan dalam internet.
Mengikut laporan China Press, gambar2 tersebut ditawarkan untuk tontonan dengan harga S$150 (RM345).
Mangsa yang berasal dari Hangzhou, China, dikenali sebagai Lee, 26 berkata bekas teman lelakinya mengambil wang tersebut dan tidak memberinya sesen pun sebaliknya telah memutuskan hubungan dengan mereka.
Lee dan teman lelakinya adalah graduan dari sebuah kolej seni di Singapura sebelum ini  mula berkenalan dan tinggal bersama.
Walau bagaimanapun, selepas graduasi, Lee tidak mendapat sebarang pekerjaan dan mencuba nasibnya dalam dunia modeling dengan menyertai kursus modeling. Tapi nasib tidak menyebelahinya kerana dia gagal dalam setiap audition yang disertai.
Pada tahun 2008, teman lelakinya telah menunjukkan beberapa keping gambar dan menyuruh dia berfoto bogel untuk sumber pendapatan.
Lelaki tersebut telah menghasilkan 28 foto album dan uploaded di internet dengan menawarkan tontonan untuk setiap satu album tersebut dengan harga S$150.

4 comments:

  1. sorang sakit jiwa, yg sorang lagi saja cari penyakit.....

    ReplyDelete
  2. dah maju...sampai lupa cara berpakaian....

    ReplyDelete
  3. fesyen terbaru... x yah keluar duit.... ekonomi sikit....

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu