adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Sunday, January 9, 2011

Dua acara parti liar untuk William

ATUR CARA ringkas upacara perkahwinan William dan Kate

LONDON: Pewaris takhta Inggeris, Putera William dikatakan akan mengucapkan selamat tinggal kepada zaman bujangnya dengan dua acara parti liar.

Parti pertama yang akan diadakan di London bakal disertai teman baik dari universiti, rakan sekelas di sekolah dan ahli keluarga terdekatnya, manakala parti bujang kedua yang lebih ‘hebat’ pula akan diadakan di Afrika Selatan dan dijangka dihadiri rakan daripada kumpulan terpilih saja.

William, 28, akan dirai dengan persembahan gadis akrobatik seksi dan kumpulan penyanyi wanita berpakaian korset yang akan menghidangkan minuman keras di Kelab Vaudeville di Cape Town, Afrika Selatan. Parti kedua di Cape Town itu yang bakal dianjurkan teman baik William, Guy Pelly dan Tom Inskip dijangka diadakan akhir Mac.

Pelly, 29, yang merancang parti kedua untuk William bersama teman wanitanya, Susanna Warren sudah terbang ke Cape Town untuk meninjau keadaan di sana.

Walaupun mereka enggan mendedahkan maklumat lanjut mengenai parti itu tetapi menurut satu sumber, Putera Harry dan rakan William sibuk merancang acara dua parti itu.

“Bagaimanapun, bila tarikh dan waktu parti itu diadakan akan dirahsiakan atas sebab keselamatan,” kata sumber itu.

Sementara itu, William yang akan mengahwini Kate Middleton pada 29 April depan, dikhabarkan akan membuat penampilan istimewa untuk rakyat jelata selepas upacara perkahwinan mereka dengan muncul di balkoni Istana Buckingham.

Pasangan diraja itu bakal muncul dengan aksi ciuman di balkoni istana berkenaan sepertimana kucupan dilakukan ibu bapanya, Putera Charles dan Puteri Diana 30 tahun lalu.

Menurut sumber istana, pasangan diraja itu akan menghadiri dua resepsi yang dianjurkan Ratu Elizabeth dan Charles.

Satu sumber di Istana St James berkata: “Detik romantik William dan Kate akan turut diabadikan di balkoni istana. Pasangan itu menghabiskan cuti Krismas hanya untuk merancang atur cara majlis perkahwinan mereka.”

Aksi ciuman di balkoni istana bakal menjadi detik kemuncak dalam perkahwinan pasangan diraja itu. - Agensi

2 comments:

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu