adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Saturday, May 21, 2011

Pembantu peribadi Nabil bermalam di lokap


KUALA LUMPUR: Gara-gara ‘mulut lancang’ memaki hamun polis, pembantu peribadi kepada juara Raja Lawak musim kedua, Ahmad Nabil Ahmad atau Nabil terpaksa bermalam dalam lokap di Balai Polis Taman Melawati, Ampang, kelmarin.

Sumber berkata, lelaki berusia 24 tahun itu pada mulanya ditahan polis kerana didapati menunggang motosikal tanpa lesen dan tidak memakai topi keledar.

Beliau berkata, pembantu peribadi kepada pelawak terbabit bukan saja tidak mematuhi undang-undang lalu lintas tetapi dilihat seolah-olah mencabar polis apabila melakukan kesalahan itu di depan balai polis.

“Lelaki itu dengan selamba menunggang motosikal tanpa memakai topi keledar melalui hadapan balai polis yang pada masa itu terdapat ramai anggota bertugas termasuk Ketua Polis Balai Taman Melawati, Cif Inspektor Muhamad Ruslin.

“Melihat perbuatan itu, polis menahan untuk pemeriksaan dan mendapati lelaki itu tidak memiliki lesen,” katanya.

Sumber berkata, motosikal yang ditunggang adalah milik majikannya iaitu pelawak terkenal, Nabil yang dikatakan sedang menjalani penggambaran drama di sebuah premis perniagaan berhampiran balai polis berkenaan.

Beliau berkata, melihat lelaki itu sudah melakukan kesalahan lalu lintas menyebabkan polis terpaksa menyamannya. - myMetro

1 comment:

  1. dia ingat dia kebal....baru bekerja dgn selebriti dah berlagak....klu dia seorg selebriti, agaknya mcmna ya?....hmmm...mcm2 hal.

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu