adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Thursday, August 11, 2011

Awas! Dakyah Kristian

Akak ada benda nak kongsi dgn pelawat2 ruangan akak.

Benda ni mustahak sangat tambahan dgn berleluasanya kejadian murtad di kalangan org2 Islam.

Cuba kau org klik mana2 address bloggers yang kau org kenal yg menggunakan blogspot. Contoh akak punya address http://ayahbob.blogspot.com/  TAPI kali ini jangan taip blogspot cuma taip ayahbob.blogpot.com

Agak2 apa yg kau org dpt tengok.......

Ha! jgn terperanjat...... kita sebenarnya telah memasuki web Mega site of Bible studies.

Cerdik dia org ni kan..... secara halus masuk jarum.... cuma typing error aje....termiss huruf "s" aje, kita dah ke sana.

Kalau tak caya, cuba lah guna address blog masing2..... 

Selamat mencuba....jgn terpedaya dah... dgn ajaran mereka klu sayangkn akidah kita.....

2 comments:

  1. report kat skmm..

    ReplyDelete
  2. buang masa je report kat SKMM, blog2 yg mengutuk & menghina Allah swt serta Rasulullah saw pun dia org xda ambil tindakan.

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu