adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Tuesday, August 9, 2011

Sedih bila Allah swt & Rasulullah saw dihina


Akak saja jengok blog hamba Allah yg menggelarkan dirinya sebagai Makcik Hajjah Sitt AlWuzara, pabila diberitahu rakan akan keceluparannya menghina Allah swt dan juga Rasullullah saw ni.

Memang terkejut dengan keberaniannya menulis sebegitu rupa. Teringin sangat nak tengok wajahnya yg dikurniakan Illahi ni....adakah dia dilahirkan cacat ke atau lawa sangat ke hingga tidak ada nikmat kesyukuran di sanubarinya....

Tut..tut...akak dapat info ni dari FB... nak tengok wajahnya (xtahu lah betul ke x, klu silap akak minta maaf) nah...lihat ni....
Lawa jugak orangnya....itu pun kalau betullah dia ni Makcik Hajjah Sitt AlWuzara, tapi sayang, dimana letaknya akidah dia ya....Islam ke dia? Dlm blog dia, dia ngaku dia Islam, akak betul xfaham niat sebenarnya.

Kalau nak tahu apa yg ditulis dlm blog dia, ini alamatnya:

Sekiranya nak tahu sipembongkar identitinya atau hacker ialah GAYSEC.ORG, silalah ke link mereka: http://www.gaysec.org/

Akak ucapkan tahniah lah buat Gaysec.org kerana berjaya membongkarkan identiti macik ni yg selalu buat darah menyirap tiap kali baca tulisannya yg xtahu nak menghormati perasaan umat Islam khususnya.

1 comment:

  1. penafian telah dibuat oleh Nor Arlene Tan maupun Makcik Hajjah Sitt AlWuzara bhw mereka bkn org yg sama. Sila rujuk link-link ini :

    https://plus.google.com/113149279261059050397/posts/gvddVufYPZz

    http://purplepearl.wordpress.com/2011/08/09/public-statement-i-am-not-sitt-wuzara/

    Apa2 pun hanya YG ESA YG MAHA MENGETAHUI.
    Doa akak semoga mereka berdua ini (klu 2 insan yg berlainan) diberi hidayah agar kembali kepangkuanNYA sebelum terlambat.

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu