adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Monday, October 24, 2011

Tomok bakal jadi bapa
KUALA LUMPUR: “Alhamdulillah, isteri saya sudah mengandung dua bulan dan saya bakal menjadi seorang bapa,” kata penyanyi Tomok atau atau nama sebenarnya Shah Indrawan Ismail, 27.

Menurutnya, doktor mengesahkan, isterinya, Siti Rahayu Abas, 32 sudah mengandung dua bulan sejak mereka berkahwin 1 Julai lalu.

Katanya, kelmarin dia membawa isterinya ke klinik di Alam Damai, Cheras, di sini memeriksa tahap kesihatan dan juga kandungan perut, dan dia gembira selepas diberitahu doktor dia bakal menjadi seorang bapa.

Beliau berkata, anaknya bakal dilahirkan pada tahun hadapan dan kini dia harus memberikan perhatian sepenuhnya menjaga isteri dan kandungan itu.

“Saya sangat gembira dengan berita ini dan bersyukur kerana isteri sudah mengandung. Saya kini perlu bekerja keras mencari wang kerana tanggungjawab saya akan bertambah,” katanya.

Kata Tomok, biarpun isteri disahkan sudah mengandung dia masih belum memilih nama yang sesuai untuk anaknya dan tidak kisah sama ada anak yang dilahirkan itu lelaki atau perempuan.

“Saya berharap anak yang akan dilahirkan ini nanti dalam keadaan sihat, dan berharap saya mampu untuk menjadi seorang bapa yang baik dan membentuk keluarga yang bahagia,” katanya.

Tomok berkata, sejurus disahkan mengandung, isterinya yang bekerja sebagai pramugari terpaksa mengambil cuti buat sementara waktu untuk berehat.

“Saya berharap peminat mendoakan yang terbaik untuk kandungan ini, semoga impian saya menjadi seorang bapa akan menjadi kenyataan,” katanya. - myMetro

No comments:

Post a Comment

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu