adv

Pengikut Cun N Macho

HBeat

Friday, August 24, 2012

Scha & Awal Kongsi Debaran Sambut Aidilfitri Kali Pertama


Scha dan Awal berdebar menyambut Hari Raya bersama buat pertama kali sebagai suami isteri. - Foto oleh KEVIN TAN
PETALING JAYA: Pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Al Yahya berkongsi debaran pada sambutan Aidilfitri tahun ini kerana pertama kali meraikannya sebagai pasangan suami isteri.
Awal, 31, yang selama ini menyambut Syawal di Kampung Baru, Kuala Lumpur berasa seronok apabila dapat pulang ke kampung halaman keluarga Scha di Kedah.
“Bayangkanlah, selama saya membesar, setiap kali tiba Hari Raya ia akan disambut di Kuala Lumpur kerana keluarga saya memang menetap di sini.
“Tahun ini adalah pertama kali saya beraya di kampung Scha di Kedah selama dua hari dan berpeluang merasai suasana desa yang sama sekali berbeza dengan kota,” katanya.
Berbeza dengan isterinya Scha, aktres berusia 29 tahun ini berasa takut dan gementar untuk menyambut Hari Raya bersama keluarga besar Awal.
“Saya berasa takut dan berdebar-debar sebenarnya menyambut Aidilfitri dengan keluarga mertua.
“Maklumlah, keluarga Awal memang besar bilangannya dan saya belum berpeluang bertemu dengan mereka semua ketika majlis perkahwinan lalu. Yang pastinya, suasana memang meriah,” katanya.
Pasangan yang bercuti selama seminggu ini kembali sibuk dengan komitmen seni masing-masing pada minggu kedua Aidilfitri. - mStarOnline

1 comment:

  1. pasangan yg secocok....cantik & tampan. Semoga rumahtangga kalian kekal ke akhir hayat serta diberkati Illahi.....:)

    ReplyDelete

Klik klu suka

Related Posts with Thumbnails

Iklan Semanis Madu